جلسه هم اندیشی بسیج اساتید استان های مازندران و خراسان رضوی

استان مازندران

جلسه هم اندیشی بسیج اساتید استان های مازندران و خراسان رضوی

جلسه هم اندیشی بسیج اساتید استان های مازندران و خراسان رضوی در روز پنجشنبه 20 تیرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان مازندران سومین روز کاری اولین دوره طرح ضیافت اساتید بسیجی این استان از ساعت 8:15 آغاز شد.

بر اساس این گزارش جلسه هم اندیشی بسیج اساتید استان های مازندران و خراسان رضوی از ساعت 8:15 روز پنجشنبه 20 تیر در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی برگزار شد.

بر این اساس ابتدا دکتر بذرافشان مسئول بسیج اساتید استان خراسان رضوی ضمن خیرمقدم و تبریک دهه کرامت، گزارش مختصری از عملکرد بسیج اساتید استان خراسان رضوی ارائه داد.

در ادامه دکتر رحمت عباس تبار مسئول بسیج اساتید استان مازندران ضمن قدردانی از برگزاری جلسه هم اندیشی بسیج اساتید استان های مازندران و خراسان رضوی، گزارشی از عملکرد بسیج اساتید استان مازندران ارائه داد.

عباس تبار افزود: از مهم‌ترین سیاست‌های بسیج اساتید استان مازندران می‌توان به اجتماعی کردن دانشگاه‌های استان برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب از طریق ایجاد جنبش‌هایی در بین اساتید انقلابی اشاره کرد. این سازمان در نظر دارد اساتید و نخبگان علمی را به جوامع و اقشار مختلف مردم معرفی کند تا ان‌شاء الله از نظرات کارشناسی اساتید انقلابی بیشترین بهره برداری انجام گیرد.

مسئول بسیج اساتید استان مازندران اضافه کرد: از جمله رفتارهای بسیج اساتید استان مازندران کار و تلاش مضاعف و سخت کوش، جدیت در کار ، حاکمیت قرار دادن ضوابط و اصول و ارزش های انقلابی در کار، تلاش برای ایجاد وحدت و همدلی با جامعه نخبگانی، دیدبانی و رصد مسائل سیاسی و فرهنگی و علمی و آموزشی دانشگاه و جامعه، مطالبه گری جدی منویات امامین انقلاب از دانشگاه ها می باشد.

در ادامه دکتر سید رمضان موسوی معاونت آموزشی بسیج اساتید استان مازندران ضمن ارائه گزارشی از معاونت آموزشی، توضیحاتی پیرامون ویژگی های استان مازندران ارائه نمود.

وی اضافه کرد: استان مازندران با دارا بودن پتانسیل های سرزمینی نظیر خاک و دشت حاصل خیز، رودخانه ها، معادن و مواد معدنی، غار های مختلف، چین خوردگی های ویژه و گسل های مختلف و... یکی از بهترین مناطق کشور و البته خاورمیانه است.

معاونت آموزشی بسیج اساتید استان مازندران افزود: بر اساس نسخه های علمی موجود دوره بازگشت زلزله به مناطق شمالی کشور و استان مازندران فرا رسیده است که نیازمند اقدامات عاجل برای جلوگیری از خسارات احتمالی زلزله می باشد.

در ادامه دکتر محمد مهدی زارعی دبیر اندیشکده فقه محیط زیست دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه دانشگاه مازندران دارای دو اندیشکده فقه محیط زیست و فرهنگ و هویت مازندران می باشد، اضافه کرد: همه افراد و اساتید نیازمند هم اندیشی های بسیار برای استفاده بهتر از فرصت ها و چالش ها هستند که اساتید دانشگاه مازندران برای تأسیس این اندیشکده این مهم را در نظر گرفتند.

زارعی افزود: وسعت استان مازندران 2.300.000 هزار هکتار می باشد که از این مقدار، 1.700.000 مربوط به اراضی طبیعی است و این خود گویای اهمیت بحث محیط زیست و مطالعه آن در این استان می باشد.

دبیر اندیشکده فقه محیط زیست دانشگاه مازندران تاکید کرد: چالش هایی نظیر تضییع حقوق شهروندی در بحث محیط زیست، اقدامات حقوقی در محیط زییت، تجاوز به حریم رودخانه و دریا و ... اساتید بسیجی دانشگاه مازندران را بر آن واداشت که اندیشکده هایی در این زمینه تأسیس کنند و به حمدلله دو اندیشکده در رابطه با این مباحث تأسیس گردید. در ادامه دکتر حسنی رییس اندیشکده مطالعات جمعیت دانشگاه فردوسی ضمن هشدار نسبت به پیری جمعیت در برخی استان ها، دیدگاه های خود را در خصوص مسایل جمعیت و برنامه های اندیشکده ارائه داد.  یادآور می شود در پایان جلسه دکتر محمد مهدی نژاد نوری معاونت علمی آستان قدس رضوی پیرامون بیانیه گام دوم و محوریت علم و نقش اساتید در تحقق آن توضیحاتی ارائه داد و نهایتا با اهدای تندیس استاد تراز انقلاب اسلامی از دکتر محمد مهدی نژاد نوری و دکتر بذر افشان توسط بسیج اساتید استان مازندران تقدیر شد.

 

 

 

روابط عمومی بسیج اساتید استان مازندران

گزارش تصویری:

http://mazandaran.basijasatid.ir/node/3142

 

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.