print

پنحمین نشست مسئولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان مازندران ، پنحمین نشست مسئولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران به میزبانی دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی آمل برگزار شد .

در این جلسه جناب دکتر عباس تبار ، رئیس سازمان بسیج اساتید استان مازندران ، ضمن قدردانی از میزبان جلسه و کلیه اساتید حاضر در جلسه ، با تکیه به آیات 19 تا 22 سوره ی مبارکه ی نمل ، چند نکته ی مدیریتی را استخراج و بیان نمودند . حسب فرمایشات ایشان داشتن سعه صدر و انتقادپذیری یکی از اصول مدیریتی است . مسنولان و مدیران باید به گونه ای باشند که رضایت خدا و مردم را عامل شادی خود بدانند و توجیه باشند که رضایت مردم حاصل نمی شود مگر به برقراری عدالت در جامعه . نکته ی دیگر اینکه مدیر باید نسبت به افراد تحت نظر خود تفقد و نظارت داشته باشد ، احوال آن ها را جویا باشد ، سخنان و مشکلات آن ها را بشنود ، بداند و برای رفع این مشکلات در حد توان اقدامات لازم را انجام دهد . همچنین باید بدانیم که دعا مخصوص حالت اضطرار نیست . در قدرت و در بهترین لحظات زندگی نباید از دعا و ارتباط با خدا غافل شد . شکرگزاری باید عملی باشد و نه صرفا زبانی . باید دانست که هرچه داریم و در هر جایگاهی که هستیم لطف خدا شامل حال ما بوده است و لذا کارها باید برای رضای خدا صورت پذیرد . کیفیت انجام کار نیز در تدبیر و فعالیت جمعی است . نکته ی دیگر اینکه در کار سازمانی نباید زود قضاوت کرد و به زیرمجموعه اتهام بست . باید به حضور و غیاب ها ، جذب پرسنل کارآمد و سایر مسائل از این طیف توجه داشت . سهل انگاری در کار مدیریتی کاملا ممنوع است و در واقع کار باید به صورت جهادی انجام پذیرد .

در ادامه گزارش عملکرد یک ماه گذشته را برای حاضرین تشریح نموده و به داشتن نگاه حل المسائلی نسبت به امور دانشگاه ، شهر و استان تاکید نمودند و از اساتید حاضر در جلسه و سایر اساتید بسیجی استان خواستند که با داشتن چنین نگاهی ، در خصوص تشکیل گروه مطالعات راهبردی ، کشف نظام مسئله ای استان و در نهایت حل مسئله و رفع این معظلات همت ویژه ای داشته باشند و تمام تلاش خود را در راستای اجرایی کردن گام دوم بیانیه کوثری انقلاب بکار ببندند.

در ادامه جلسه جناب دکتر ضابط پور به عنوان معاونت تحلیل و بررسی بسیج اساتید استان به بررسی و تحلیل اتفاقات اخیر کشور در خصوص موضوع بنزین پرداخته و فرمودند : جبهه ی دشمن به رهبری آمریکا در سال های گذشته و بخصوص یکی دو سال گذشته شکست های بزرگ و راهبردی را متحمل شدند . از تلاش ها برای کاهش توان موشکی ایران گرفته تا تلاش برای کاهش نفوذ منطقه ای ایران . این شکست ها باعث شده تا دشمنان برنامه های خود را به حوزه اقتصاد کشانده و در صدد ایجاد درگیری های داخلی در کشور باشند . همان کاری که در عراق و لبنان اتفاق افتاد . مسئله ی بنزین نمودی از این طرح و برنامه بود که با تیزبینی رهبری با شکست مواجه شد . البته که قیمت بنزین در ایران ارزان است ولی با توجه به شرایط معیشتی مردم چنین تصمیمی و نحوه ی اجرایی شدن آن منطقی نبود . مصرف بنزین در کشور خارج از رویه عادی قرار گرفته بود که برای جبران آن یا باید پالایشگاه اضافه می شد که هزینه ی بسیار سنگینی داشت و یا باید بنزین وارد می شد .  این طرح ویژگی های مثبتی هم دارد که میتوان کاهش مصرف بنزین و توزیع عادلانه درآمد های ناشی از افزایش قیمت بنزین و حتی شاید امکان صادر کردن آن را برشمرد . البته امیدواریم که دولت به وعده های خود عمل نموده و این درآمد ها را بصورت عادلانه بین مردم باز توزیع نماید . پس در افزایش قیمت بنزین و سهمیه بندی شدن آن جای تردیدی وجود نداشت . اما مسئله ی مهم تر در این بین حمایت رهبری از سران سه قوه و تبیین چرایی این حمایت است . در این خصوص چند نکته حائز اهمیت است : اول اینکه نحوه برخورد رهبری با مشکلات و مسائل جامعه با برخورد اشخاص عادی فرق دارد و رهبری مسائل زیادی را در تصمیم گیری خود ترتیب اثر می دهد از جمله منافع همه ی ملت ، مصالح استراتژیکی و راهبردی کشور ، جبهه گیری های دشمنان و امنیت کشور و ... . دوم اینکه منطق عقلانی مدیریت حکم میکند که اگر تصمیمی روند قانونی را طی کرد  و اتفاق افتاد ، در صورت نیاز به تغییر لازم است روند قانونی آن طی شود .آشوب گری و ایجاد اخلال مفسده هایی مانند بی اعتبارشدن سیستم و آشوب های مشابه بعدی در برابرتصمیمات آتی نظام است . نکته ی سوم اینکه رهبری از ساختارحاکمیتی دفاع کرده است و نه از جزئیات طرح . همانگونه که امیرالمومنین برای کشته نشدن عثمان تلاش کرد در صورتی که به عثمان و حکومتش اعتقادی نداشت . در واقع امیرالمونین نمی خواست که خلیفه کشی در جامعه باب شود و ساختار حکومتی دچار تزلزل شود . مقام معظم رهبری هم از ساختار حکومتی که برگرفته از آرای مردم بود دفاع کرد .  در واقع رهبری تلاش کرد تا انتقاد به نظام را به سمت انتقاد به قوایی برگرداند که برآمده از آراء مردم بود . نکته چهارم اینکه رهبری اشکالاتی که در جزئیات طرح وجود داشت را متذکر شدند و به مسئولین هشدار دادند که مراقب معیشت و نگرانی های مردم باشند . در مجموع تلاش رهبری برای بازگرداندن آرامش و امنیت به جامعه و ایجاد وحدت بین مردم و مسئولین بوده است .

 

در ادامه دکتر عباس تبار متذکر شدند :

رهبری کلیاتی را فرمودند و تبیین جزئیات آن به عهده ی ما اساتید بسیجی است . موضوع با این اهمیت نیاز به روشنگری دارد . باید آحاد مردم و دانشجویان را در خصوص تصمیم خردمندانه رهبری توجیه نمود . در خصوص فرمایشات رهبری دو گروه از افراد ولایتمدار وجود دارند . گروهی صرف فرمایشات رهبری عرصه را ترک کردند و گفتند رهبری تایید کرد و ما باید سکوت کنیم .در واقع سکوت محافظه کارانه داشتند .  اما گروهی دیگر ولایتمدار انقلابی بودند . ضمن پذیرش فرمایشات رهبری به نقد و تبیین آن پرداختند . در واقع بر خود وظیفه دانستند که دلایل و چرایی های تصمیم خردمندانه رهبر معظممان را برای آحاد مردم و بویژه دانشجویان تبیین نمایند .

در ادامه مسئولان کانون ها به تشریح عملکرد ماهانه خود ، مشکلات کانون ، دغدغه ها ، پیشنهادات و نظرات خود پرداختند .

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان مازندران ، پنحمین نشست مسئولان کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران با حضور ریاست محترم سازمان بسیج اساتید استان مازندران جناب آقای دکتر رحمت عباس تبار و مسئولین کانون های بسیج اساتید استان به میزبانی دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی آمل برگزار شد .