print

سومین نشست مسئولین کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان مازندران سومین نشست مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های استان مازندران در روز چهارشنبه بیست و هفتم شهریور با حضور ریاست و شورای معاونین سازمان بسیج اساتید استان مازندران، معاونت هماهنگ کننده سپاه کربلا مازندران، فرمانده سپاه ناحیه بابلسر، ریاست دانشگاه مازندران، مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مازندران و مسئولین کانون‌های بسیج اساتید دانشگاه‌های استان مازندران به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد.

بر اساس این گزارش دکتر حبیب الله حلیمی مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه مازندران ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام عزاداری سید الشهدا، موضوع جلسه " اهمیت فضای مجازی" را خدمت حضار بیان کرد.

سپس دکتر کوروش نوذری ریاست دانشگاه مازندران ضمن خیر مقدم و تسلیت ایام بیان کرد: در آستانه هفته دفاع مقدس یاد و خاطره همه شهدا، ایثارگران، آزادگان و همه عزیزانی که در جهت پیشرفت و امنیت ایران اسلامی گام برداشتند را گرامی می‌داریم.

ریاست دانشگاه مازندران بیان کرد: بیانیه گام دوم انقلاب به نوعی رسالت و خط و مشی همه مردم ایران و به خصوص همه تشکل‌های دانشگاهی از تشکل های دانشجویی تا تشکل‌های اساتید و کارکنان می باشد و در این مسیر نقش بسیج به عنوان یک تشکل قابل و تاثیرگذار بسیار بیشتر می‌باشد.

 

 

دکتر نوذری تاکید کرد: در همه معاملات و تعاملات و همه زیرساخت ها کارکردی که در جامعه تعریف شده است بسیج به عنوان یکی از نهادهایی می باشد که خالصانه و صادقانه به فعالیت پرداخته است در این راه با خواسته‌های حداقلی، عملکردی حداکثری را تحویل جامعه و مردم ایران داده‌اند.

ریاست دانشگاه مازندران با اشاره به شرایط کشور قبل از انقلاب اسلامی و سلطه بیگانگان بر کشور بیان کرد: امروزه در کشور کسی تردید ندارد که ایران بعد از انقلاب و در شرایط فعلی از زیر بار ظلم و ستم و سلطه بیگانگان خارج شده است. سند این حرف هم توقیف کشتی انگلیسی می باشد، در شرایطی که کشتی ایران در جبل الطارق با زور و استکبار توقیف می شود بلافاصله یک کشتی از انگلستان در آب های ایران نیز توقیف می شود که بیان گر قدرت و اقتدار کشور می باشد و این تفاوت چهل سال قبل و الآن می باشد. البته لازم به ذکر است که با وجود مشکلات و سختی هایی که امروزه در کشور وجود دارد نباید به هیچ وجه دستاوردها و عملکرد نظام را در این چهل سال زیر سوال ببریم.

دکتر نوذری افزود: زمانی تمام دغدغه غرب و اروپا و حتی شرق این بوده است که چه اسلحه‌ای و با چه کارایی و با چه سطحی به ایران داده شود تا در آینده برای قدرت های بزرگ دنیا دردسرساز نشود و در واقع ما محتاج دیگران بودیم اما امروزه شرایط به طور کامل تغییر کرده است و تمام دغدغه و نگرانی جهان این است که چطور باید در مقابل ایران بایستد تا اسلحه ها و امکانات تسلیحاتی ایران در اختیار جبهه مقاومت قرار نگیرد. این تغییرات با وجود همه هجمه های وحشتناک در این دوره چهل ساله انقلاب رخ داده است. این مهم بدون رهبری داهیانه مقام معظم رهبری به هیچ وجه امکان‌پذیر نبود.

وی افزود: اگر قرار است ما با خودسازی و جامعه پروری گام اصلی تمدن سازی را که مورد تاکید مقام معظم رهبری می باشد را برداریم باید مجموعه ای از ساز و کارها و ابزار وجود داشته باشد که این کار به نحو احسن انجام گیرد که البته این موارد وجود دارد اما باید به آن توجه شود و کار سیستماتیک انجام گیرد تا ما بتوانیم به اهداف عالی دست پیدا کنیم چرا که تمدن سازی نیاز یک نظامی است که افکار و اندیشه های آن استیلای عدالت و عدالت محوری است. اگر اعتقاد و برنامه اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی رهایی همه ستم دیدگان از زیر یوق فشار و استکبار است، حتما باید تمدن سازی شکل بگیرد.

سپس حجت الاسلام و المسلمین رحیمیان مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان مازندران ضمن تسلیت ایام، بیان کرد: همانطور که مطلع هستید آموزش عالی و حوزه های علمی مبدا همه تحولات است و نقش اساسی در همه مباحث علمی کشور دارند.

حجت الاسلام رحیمیان افزود: احیای هویت و تمدن اسلامی در بیانیه گام دوم به عنوان رسالت عموم جامعه در نظر گرفته شده است که قسمت اعظم این رسالت بر عهده مراکزعلمی و جامعه دانشگاهی می باشد. فلذا باید با یک نگاه همه جانبه به همه ابعاد از سیاسی گرفته تا فرهنگی و علمی و ... بتوانیم حرکت این تمدن عظیم را شکل دهیم و استمرار ببخشیم و به نوعی موتور پیشران این حرکت و تمدن باشیم.

 

 

وی تاکید کرد: رسالت اصلی دانشگاه و جامعه علمی تربیت نیروهای متخصص و علمی و متعهد و با بصیرت می باشد تا در پاسخ به نیاز های مختلف جامعه پیش قدم باشند و در این مسیر نقش اساتید و بخصوص اساتید بسیجی به عنوان فرماندهان جنگ نرم بسیار مهم و حیاتی می باشد. لذا جهت تحقق این رسالت نیاز به یک جدیت و اهتمام و عزم راسخ می باشد.

سپس سرهنگ پاسدار بخشی معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا استان مازندران ضمن سلام و تشکر بابت میزبانی مسئولین دانشگاه مازندران بیان کرد: سپاه پاسداران در سطح کلان نیاز به مشورت ها و کمک های اساتید بسیجی دانشگاه ها و مراکز آموزشی دارد، چرا که این مجموعه نمی تواند اهداف خودش را بدون همفکری و کمک شخصیت های علمی و دانشگاهی به پیش ببرد.

سرهنگ بخشی افزود: تربیت نسل جوان انقلابی به عنوان یکی از مهمترین نیاز های روز بر عهده اساتید دلسوز و انقلابی ما می باشد و این امر خطیر نیاز به فعالیتی مجاهدانه دارد.

 

 

معاون هماهنگ کننده سپاه کربلا اضافه کرد: نقش بسیج اساتید و اساتید بسیجی در مسائل استانی بسیار مهم و قابل تقدیر بوده است. برای مثال سیل اخیر استان مازندران و حضور جهادی اساتید بسیجی در یکی از شهرستان های سوادکوه بسیار خوب و قابل تقدیر بود و سپاه پاسداران این مهم را ارج می‌نهد.

سپس دکتر رحمت عباس تبار ریاست سازمان بسیج اساتید استان مازندران ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی جلسه و عرض تسلیت ایام سوگواری سید الشهدا توضیحاتی پیرامون برنامه های سازمان بسیج اساتید استان مازندران ارائه دادند.

لازم به ذکر است در این نشست با حکمی از سوی دکتر مجتبی زارعی ریاست سازمان بسیج اساتید کشور دکتر حبیب الله حلیمی در عنوان مسئول کانون بسیج اساتید دانشگاه مازندران ابقا شدند. همچنین مسئولین کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.

 

 

 

روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان مازندران

گزارش تصویری در لینک زیر:

http://mazandaran.basijasatid.ir/node/3638

 

سومین نشست مسئولین کانون های بسیج اساتید دانشگاه های استان مازندران با حضور مسئولین سازمان بسیج اساتید استان مازندران و دانشگاه مازندران و سپاه پاسداران در دانشگاه مازندران برگزار شد.