بازدید اعضای سازمان بسیج اساتید استان مازندران از اختراعات اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

استان مازندران

بازدید اعضای سازمان بسیج اساتید استان مازندران از اختراعات اساتید بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور

دکتر رحمت عباس تبار رئیس سازمان بسیج اساتید استان مازندران به همراه جمعی از معاونین این سازمان از اختراعات اساتید و پژوهشگران بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بسیج اساتید استان مازندران، رئیس و معاونین سازمان بسیج اساتید استان مازندران بعد از جلسه با ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، از مراکز علمی و پژوهشی و عمرانی این دانشگاه بازدید کردند.

بر این اساس دکتر رحمت عباس تبار ریاست سازمان بسیج اساتید استان مازندران به همراه جمعی از معاونین این سازمان بعد از بازدید طرح های عمرانی و ورزشی دانشگاه آزاد نور، خط تولید نسل جدید لامپ های LED که توسط اساتید بسیجی این دانشگاه به مرحله ساخت و بهره برداری رسیده بود را مورد بررسی قرار دادند. همچنین بعد از این بازدیدها، رییس و معاونین سازمان بسیج اساتید و ریاست دانشگاه از مراحل دستیابی به پروبیوتیک های بومی توسط پژوهشگران بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور دیدن کردند که طی آن توضیحاتی توسط این اساتید خدمت اعضای حاضر ارائه شد.

بر اساس این گزارش پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور، پس از 6 سال پژوهش پروبیوتیک هایی متناسب با عادات خوراکی ایرانیان تولید کردند.

دکتر بهزاد علاالدینی با بیان اینکه عمده پروبیوتیک هایی که در تولید فرآورده های شیری همچون شیر وماست به کار می رود وارداتی است، گفت: با بومی سازی این فناوری، ایران در ردیف کشورهایی چون آمریکا، فرانسه، هلند و دانمارک قرار گرفت.

او افزود: با 6 سال پژوهش بر روی عادات خوراکی مردم استان های کشور و عشایر توانستیم 20 نوع باکتری پروبیوتیک استخراج کنیم و پرورش دهیم.

دکتر علاالدینی تصریح کرد: در این زمینه حتی از شیر شمار زیادی از مادران استان های کشور نمونه گیری شد تا پروبیوتیک هایی سازگار با عادات خوراکی ایرانیان تولید شود.

دکتر لیلا روزبه نصیرائی مسئول پروژه تولید پروبیوتیک بومی با بیان این که پروبیوتیک ها باکتری های مفیدی هستند که در دستگاه گوارش زندگی می کنند؛ افزود: وجود این باکتری های مفید موجب بهینه شدن فعالیت زیستی بدن، کنترل متابولیسم، نابودی باکتری های مهاجم در روده ها و در دراز مدت از ابتلا به دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی و مقاوم شدن بدن در برابر آنتی بیوتیک ها جلوگیری می کند.

دکتر نصیرائی تصریح کرد: برای دریافتن اهمیت این باکتری در سلامت شهر می توان به کشور آمریکا اشاره کرد که گرچه بزرگترین تولید کننده این فرآورده مهم زیستی است، اما تنها بخشی اندک از آن را صادر می کند.

وی افزود: پروبیوتیک ها را می توان در فرآورده های خوراکی، آرایشی و بهداشتی، آشامیدنی و دارویی به کار برد. تولید شکلات کاکائویی سین بیوتیک از جمله فرآورده های دانش بنیان این گروه پژوهشی است. همچنین تولید غذا داروهای فراسودمند از جمله برنامه های پژوهشی این گروه تحقیقاتی است که در جلوگیری از اختلالات گوارشی، کبد چرب و مقاوم شدن بدن به آنتی بیوتیک ها نقش بسزایی دارند که برآورد می شود تا 2 سال آینده به بار بنشیند.‌

 

"روابط عمومی سازمان بسیج اساتید استان مازندران"

گزارش تصویری

نسل جدید لامپ های LED در لینک زیر: http://mazandaran.basijasatid.ir/node/3061

گزارش تصویری

 تولید پروبیوتیک های بومی در لینک زیر: http://mazandaran.basijasatid.ir/node/3062

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.